Цветна Фейсбук игра за Цветница!

Спечелете прекрасен мед "Букет" за имения си ден!

Март е прекрасен! Но април ще бъде още по-цветен  и слънчев! Мед се събира основно от цъфтящите растения, затова „Холи ленд“ празнува на красивия празник Цветница! Знаем, че Цветница е...

Билков мед

мед букет, пчелен мед, билков мед

Билков мед - здраве и аромат

Пчелните продукти са безценен дар и са необходими за поддържане здравето на организма.

Най–разпространен е полифлорният (билков) мед, събиран от многобройни полски и планински растения. Този мед е с комплексни качества.

По своята същност той е уникален, тъй като белезите му се определят от характерната растителност за различните райони и периоди на годината. Поради това, че в състава му влизат полезни вещества от различни растения, този мед се определя като общо укрепващ, с разностранно положително въздействие върху организма.

Билковият мед - букет се събира от нектара на полски растения - магарешки бодил, слез, куче грозде, овчарска торбичка, ветрогон, цикория и др. Този мед се характеризира с разнообразен състав, хранителни и профилактични качества. Кристализира бързо. Има приятен аромат и сладък вкус.

Полският мед подобрява храносмилането, употребява се при чревни, чернодробни, жлъчни и бъбречни заболявания. Има добре изразени противомикробни и антипротозойни свойства. Препоръчва се като успокоително средство при безсъние.

Вижте продуктите Билков мед Holy Land "Хаджийски и фамилия"

За поръчки, цени и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

тел. 0885 340 779 – Георги Георгиев - Главен технолог
тел. 0886 033 743 - Теодора Недялкова - Маркетинг и продажби
sales@medhadjiiski.com

Харесайте Мед Холи Ленд Хаджийски и фамилия във Фейсбук   Последвайте Мед Холи Ленд Хаджийски и фамилия в Гугъл +  Последвайте Мед Холи Ленд Хаджийски и фамилия в Туитър